Gemeente Amsterdam

Genius Lighting Solutions en ondergetekende hebben samengewerkt in mijn voormalige functie als facilitair manager bij de Stadsbank van Lening gevestigd in een monumentaal pand aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam.

Medewerkers klaagden over reflecterende wanden van een tegenoverstaand pand. Waardoor ze hoofdpijn kregen en zonwering wilden want het was te licht volgens hen. De lichtmetingen die René uitvoerde wezen uit dat er juist veel te weinig licht was. Niet direct aan het raam, maar dieper in het pand. Daar trad enorme vermoeidheid op bij de medewerkers die de hele dag teksten moesten lezen, ook van papier. De hoofdverlichting hing erg hoog en de mogelijkheden om in een monumentaal pand veranderingen door te voeren in de verlichtingsinstallatie waren erg duur.

René heeft een aantal vrijstaande armaturen geplaatst om te testen. Unaniem koos men voor de verlichting van Waldmann. De door ons gekozen armaturen zijn heel fraai, heel zuinig met energie en individueel instelbaar. Medewerkers zijn zeer tevreden en het project is zeer goed begeleid door René i.s.m. Waldmann. Ik kan GLS van harte aanbevelen om uw verlichtingstraject te begeleiden

Renata Pen,

Voormalig Facilitair manager Stadsbank van lening
en huidig Demand Manager Facilitaire Dienstverlening
Strategie en ondersteuning
Cluster Sociaal
Gemeente Amsterdam

Video's