GLSIndustrie

Industriële verlichting moet vaak aan zéér specifieke eisen voldoen. Wij zijn bekend met deze eisen en kunnen u van advies voorzien. In sommige gevallen zijn deze eisen zo specifiek, dat er een armatuur ontwikkeld moet worden. In de reguliere kanalen een ongelofelijk kostbaar proces. Wij hebben al meermalen laten zien dat dit niet nodig is en onze klanten geholpen aan een volledig gecertificeerd lichtarmatuur voor een meer dan schappelijke prijs.

 

infographic-warehousing

Explosievrije verlichting

Explosievrije LED verlichting

De armaturen uit deze categorie zijn het meest uitgebreid getest en moeten aan de allerhoogste veiligheid en kwaliteitsnormen voldoen.

In onze constante zoektocht naar energiezuinige verlichting zijn wij op een fabrikant gestuit die wereldwijd levert en een gerenommeerde naam heeft in deze specifieke verlichtingsmarkt. Zij leveren deze LED verlichting tegen zéér scherpe prijzen zonder ook maar iets af te doen aan kwaliteit, garanties of service.

Download

Schermafbeelding 2016-02-29 om 16.02.22

LED / Inductie klokarmatuur

GLS Induction Lighting

Inductieverlichting is relatief onbekend in ons land, het principe echter al decennia oud. Uiteraard is de techniek inmiddels verfijnd.

Doordat de fluorescentiebuis middels een magnetisch veld tot “ontbranding” komt wordt deze véél minder belast. Dit zorgt ervoor dat een inductielamp 80.000 tot 100.000 uur meegaat en de lumenoutput van de lamp maximaal 10% terugloopt in de levensduur van de lamp

De energiezuinige inductielamp vervangt  de HPL kwikdamp gasontladingslampen. Een 200 Watt inductielamp geeft net zoveel licht als een 400 Watt HPL lamp en heeft een levensduur dat 4 tot 5 x zo lang is.

Tot voor kort zat er een patent op deze verlichting en de partij die dit patent in zijn bezit had heeft de prijs van deze inductieverlichting enorm opgeschroefd. Nu dit patent verjaard is kan inductieverlichting voor een goede prijs worden aangeschaft.

Inductieverlichting is met name geschikt als algemene verlichting voor hogere ruimten zoals opslagruimten, productiehallen en fabrieksruimten.

 

Download

Schermafbeelding 2016-08-30 om 13.10.29

LED I.P. 66 armatuur

IP 66 LED armaturen

Deze  zeer veel ingezette water en stofdichte armaturen zijn verkrijgbaar in allerlei variaties, en helaas ook in veel kwaliteitsverschillen.

Wij zorgen ervoor dat de juiste bij u in het bedrijf wordt geïnstalleerd

 

Download

schermafbeelding-2016-09-13-om-09-57-58

LED lichtlijnen

LED Industriële Lichtlijnen

Dit type armaturen heeft veel aan populariteit gewonnen de laatste jaren, en niet zonder reden.

Eenvoudige en dus snelle installatie, juiste en zo mogelijk variabele lichtspreiding, weinig tot geen onderhoud, eenvoudige uitwisselbaarheid van de lichtmodules, licht waar het licht nodig is, enz.

Download

schermafbeelding-2016-09-20-om-16-54-50

LED machineverlichting

LED Machineverlichting

Deze verlichting moet aan zeer hoge eisen voldoen. Robuust, flexibel, betrouwbaar en nagenoeg onderhoudvrij zijn een aantal kernwoorden. Er zijn tal van mogelijkheden voor deze vorm van verlichten. Wij adviseren u graag….

Download

schermafbeelding-2016-09-20-om-13-39-09
LED / Inductie klokarmatuur LED Lichtlijnen LED I.P. 65 armatuur LED machineverlichting Explosievrije verlichting

Video's